Георги Лазаров

Also known as: Hex, Ги, An.

Ги е почетен член на гилдията - като всеки себеуважаващ се миллинг контрол дек играч той топи восък на бюрото си по цял ден слушайки Blind Guardian, Nightwish и други, по-здрави групи. Склонен е да отваря буустерите от които очаква някаква синя адски силна контрол карта по много брутален начин, thus, скъсвайки опаковката с хубава картинка които Rator (клошарски) събира за награди. Играе Черно/Син milling deck по много интересен начин (тъй като милинг-а изисква доста инвестиция, която Лазаров прескача) , thus, понякога милвал за 62 на един ход. Известен е надлъж и нашир с клошарските си протектори на които толкова много обичам да се присмивам и на които той толкова много се кефи - единствения който може да се мери с него по клошария относно принадлежностите за игра е Ангел Пъстърмаджиев (с неговия сет със изключително сиви и вече непрозрачни протектори ( тук не е честно - тези протектори са от време оно а Ги е нов играч и протекторите не са стари колкото москвича на съседа).
Склоннен е и да сменя дековете и интересите си много бързо - сега смята да играе Naya-Jund CONTROL (nayа-jund control дами и господа!!)
Ги има някакво огънче в себе си което го кара да купува наред.
Засега има 3 фат пака, сумати буустери с които от край време правим драфтове и за 8 души, зарове само да искаш, а вафлите и колата при него още не са на свършване.
Като хост у Ги е доста приятно. Като изключим восъка който е навсякъде и елфските косми в папката му всичко е перфекто. С една дума - Анархичен ред цари в стаята на Ги. Има музика за вкуса на всеки и където и да погледнеш виждаш нещо интересно.

Лазаров е gamer отвсякъде и го влечат всякакви странни неща - достойни хобита за всеки себеуважаващ се елф с меч и поушънка в ръка. (Или Coca-Cola приличат си доста..)
Но най- важното - Георги Лазаров от днес има нова титла - The Keeper of Esper. Като единственият от гилдията играещ артефакти той има повече такива сигурно и от бунището в София. За комботата които прави с този луд Esper няма да говоря - няма чак толкова място в нета. Човекът се влюби в машините откакто харесва и синьото. Kaleidostone, Сфинксове и контри, и комбота всевъзможни.
Ги си е combo player - oткакто разбрахме какво е combo player.
By Rator


2 коментара:

  1. Ето нещо, което всички го знаем - Бени (Rator) си го бива да представя хората. 10x, ще те черпя нещо ;P

    ОтговорИзтриване