Симо Илиев

Симо. Няма такова нещо като конкретно описание на Симо. Има само различни гледни точки.
Аз винаги съм го виждал като най- здрав противник и съюзник. Той е първият от гилдията със свои Маджик карти - към 2 тестета на испански. 3тия Маджик играч от гилдията (без Петко Сербезов) - бивш ЮГиО играч и голям стратег според мен. Често обаче гениалността му води до прекалено прости решения. "Каква е целта на играта? Да свалиш 20 точки. Еми.. имам Flame Javelin, Incinerate, Blaze...." и създаде прекалено елементарния моно червен дек. Но не мога да пропусна и страховитите гъби - убийците на нуубове. Елементарно Уотсън - без масивен или какъвто и да е било ремувал и бърн, гъбите ни трепаха и някой като мен бяха до толкова уплашени, че са писали по форуми въпроси от сорта на "Как се спират гъбите". Добре че не ми отговориха "мий си краката често и използвай някакъв подсушител, има и специални мехлеми". Когато гъбите умряха дойде бърн агрото. Сега пък сме на тема шрауд creature + discards, counterspells, burns. Гриксис, който е изключително различен от този на Росен.
Симо се кефи на всякакъв death/thrash/други метъл - най-хубаво е когато някой си издере гласа на сцената. Добре че Sabaton му се харесаха също. Не топи восък на бюрото си. Цъка Дота, което ни дава още една арена на славата на която да се доказваме.
Като хост е готино. Сестра му, която играе Маджик, когато Симо й даде създаде първата награда за турнири, на която моя милост може само да се радва.

Любими цветове: Черно и Червено. Синьо е 3то място но незнам как стоят нещата при R/B. май черното е 1во...
От моя гледна точка ненавижда: Контри (когато е срещу тях); Lich; Spirit Breaker;... (моля дописвайте!)
Бих го оприличил на Blightning.
By Rator.

Няма коментари:

Публикуване на коментар