Иван

Also known as: The Elementalist, Stigmito (от Stigma Lasher)

Иван е съученик на Rator в руската, който се е бил заклел да не се зарибява по нищо подобно на Yu-Gi-Oh всякакви TCGта както и massive-multyplayer games.
Да, но в един хубав ден той ми дойде на гости. "Бени, к'во е т'ва" - и посочи сандъка на масата - "Ми, т'ва, Иване са карти - ай да те науча"
Нави се да си вземе карти още след "ай да те науча"

Човекът си играе много хубаво.
В началото искаше да си прави абсолютно копие на моя дек, но после взе че купи от някой от София една кутия с карти - в нея естествено нямаше нужните компоненти за направата на "абсолютно копие на моя дек", затова ме извика да му направя някакъв.
-"Иване, ти найш ли къв хубав Елементъл дек става от тия боклуци?"
Хумористични отговори както винаги от страна на Иван.
Та, направихме декЪТ и стана бая хубав. После поръча още елементъли от някой - сега чака 2ри пакет с елементъли - половината от които Реърки измежду които и Stigma Lasher, в когото той се влюби от пръв поглед. Алекси рисува хубаво, да.
Иван никога не се е доказвал в истински турнир със своя дек - и аз смятам че би се представил блестящо ако имаме възможността. Проблемът е че за жалост Иван ще остане само като спомен на някои хора в гилдията по време на учебната година - но той ще се връща от Швейцария всяко лято за да види милите си съотборници (надявам се).
А до тогава мога само да му пожелая да си прекара страхотно в далечното място учебната година - и естествено (та той обеща) ще намери Швейцарския клуб на Маджик и ще се върне като милиардер, сритал the a**** на протата там със своята хайка от Елементали.
Иване, чакаме те другото лято, на 20 Август у Ги-то за драфт!!!
by Rator

Няма коментари:

Публикуване на коментар