Introducing: The Booster Box!

Естествено, ще намерим начин! Ето го: Booster Box. Съдържание - 36 бустера на цена $84.99 Тове е изключително адска далавера. Да предположим, че в България една такава кутия се продава за максимум 140 лева.
Събираме Гилдията. 10 доброволци се взимат и си поделят цената. За (макс) 14 кинта от всеки, поделяме 36тте бустера, което прави по 3 бустера на всеки и 6 за награди (Това са 6 бустера за награди за 6 турнира подред хора!!) . Ако се взимат поотделно ще ни трябват 24 лева на човек за 3 бустера. Ние като тарикати ще дадем 14. Сега - къде обаче става яко? Да вземем 2 кутии. Това прави по 28 кинта от всеки от гилдията за 7 бустера. 36+36= 72:10= 7,2. И остват 2 за награди. Сега - 8кинта по 7 бустера 56 лева. Ние взимаме това за 28 макс. Охо - 56 лева ти е фат пак с майна, 7 бустера вътре. Какво излиза? Вземем ли 2 такива кутии, всеки член от гилдията ще се снабди с (вместа да дава 24кинта за преконстръктед шит) 7 реъра (!!!!) 21 ънкомъна и не ми се смятат комъна КОЕТО Е ОСНОВА И ПРЕОСНОВА НА ЕДИН ХУБАВ ДЕК.
Да не говорим че в хазната на гилдията ще влязат 70 реъра, които ще се разменят от човек на човек докато не намерят правилният си собственик. За 28 кинта всеки ще има Фат Пак и ВЕРИ ФАТ ДЕК. Гилдията ще намаже супер яко, да не говорим за Паладиума, на които ще им направим як оборот - както и поредното доказателство за съществуването на играчи в Пловдив. Във всеки случай сме на далавера голЕма - пичове - това, ако имат в наличност, не си е за изпускане според мен. 70 реъра за гилдията - които ще трейдваме още докато отваряме бустерите за предварително избраните ни декове. Дами и господа - кажете струва ли си?
by Rator

6 коментара:

  1. Анонимен24 август, 2009

    "да предположим, че в българия една такава кутия се продава за максимум 140 лева" е доста оптимистично. цените на картите навсякъде в европа са доста по-високи от тези, които ти си гледал в щатите. купуването на кутия бустери от паладиум ще ви излезе около 230 лева, ако не ме лъже паметта (мисля беше 20% отстъпка от крайната цена)... успех! ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Според мен идеята е супер, и цената на Booster Box не би трябвало да е толкова висока(поне по мойте сметки). Един Фат пак е 32$ или 45 лева ,което е някаде 20% оскъпяване в Бг, a един Booster Box e 85$ което е 116 лева или с 20% 140 лева. И все пак не съм виждал истинската цена в Бг.

    ОтговорИзтриване
  3. 216 лв. би ви излязла една кутия от Paladium Games. Не 140.

    ОтговорИзтриване
  4. То това не е на сметка - каква ни е изгодата, че купуваме по този начин?

    ОтговорИзтриване
  5. Zendikar кутиите се продаваха по 200 лв и вървяха с промо Day of Judgment.

    ОтговорИзтриване