Рение Аганчян

Known as: Jund thing

Един от "The little minions" на големите братя, Рени е уважаван Джундски и аггро играч, известен с омразата си към всички контрол декове, които играят нечестно и, моля ви се, вместо да се бият с неговите Boggart Ram-Gang или Hell's Thunders те ще ги контрят. Я виж ти!
Изключително много се кефи когато противниковото hp е под 10 защото той винаги има някакъв отвратителен хейстър или бърн в ръката. "Само да нямаш контри!"
Като един истински burn-haste-aggro deck играч, той не се кефи на ревящите метъл и хард рок групи - предпочита тихичко да премазва всичко по пътя си.
Като съотборник за Two-headed Giant той се справя доста добре.Много рядко, обаче, някой ще се съгласи да играе с него в multiplayer game без съюзи - само да му биеш 1 дмг по неговите точки или да направиш бърн по негово създание и той веднага ще си каже: "New:Target:Acquired:"
Като един почетен неблагодарник, Рени изключително много намазва от сделките на брат си - 4x Hell's Thunder не ми изглежда тъпо. Неговия дек е бъкан с реърки.
"Не обичам черното, но в комбинация с червеното ми е любимо". "кефа се на зеленото ама като се смеси с бяло и..." ".Обожавам Зелено/Червено и Червено/черно"
Той представляваше ОГРОМЕН проблем когато му търсихме дек. Т'ва не ме кефи и т'ва не ме кефи. Тъкмо му намерихме цветовете (R/B) и преконстръктед ред/блак са били свършили. И какво? - Джънд! R/B/G
by Rator

Няма коментари:

Публикуване на коментар