Тики

Also known as: Skywalkera

Тики. My schoolmate at the moment. Независимо това, че години наред Тики е призовавал Red-Eyes Black dragon и е атакувал за 2400 (нещо, което в Маджик само Ги с безкрайни ходове може да направи срещу Стенли с безкраен лайф) сега този мой съученик е член на Маджик гилдията. Съжалявам много, обаче освен половината гилдия и всички учители, които си изкарват хляба с това, хората не обичат математиката и в крайна сметка skywalkera премина от 2400 на 2 dmg с shock. Все пак половината игра ти е сметки...
Разприказ... разписах се бая. По- точно:
Тики играе WoW, слуша разни диско работи, на които много се кефя и аз понякога и е играч на местния (garba**) Yu-Gi-Oh. Сега обаче човек се е решил да идва на турнири, да зареже 9450 - 2400, да флуудва масата с бяла мана и да се кефи на steppe lynx.
Човекът в началото започна с един (или два) 10ти едишън пакове, като си хареса бялото. В момента има един Кор дек, който моя достопочетна личност му подари на birthday party, но Тики ще се ъпгрейтне, в своята еволюция от Cocoon of Evolution до Great Moth и ще добави... Зелено естествено. Та - несбъдната мечта - W/G мачкотещ дек. Пожелавам му го.
Странични факти: играе warlock (в контраст с бяло-зеленото ама няма значение)
Кефи си на Кока-кола... абе не помня дали беше само кока или кока-кола, Ма т'ва няма значение. Май...

Side note: за всички толкова непросветени, че да не знаят Cocoon of Evolution и Great Moth давам линк (тъпи маджик играчи..) :
http://images2.wikia.nocookie.net/yugioh/images/c/c8/CocoonofEvolutionDB1-EN-C-UE.jpg
http://www.yugioh-cards.net/Merchant2/graphics/00000001/db2/DB2-EN043.jpg

By Rator

Няма коментари:

Публикуване на коментар