Атанас Христозов



Also known as: Атанос, Наката, Mothership (от Hex)

Кво да кажа, хора, тва е Наката, няма друг като него - Схвана играта от раз, макар че не си направих труда да му обяснявам в подробности още в началото, все пак е натоварващо за всеки нов играч да го залееш с едно кило keywords и да се чуди кое кво беше. Та, както и да е, тоя човек не спира да ме учудва. На последното ни събиране той играеше с един сравнително слаб Ally дек, който имаше за основа карти от интро пак и бая други, дадени от мен и се справи супер, играеше си перфектно човека, изкарваше максималното от картите. Той много бързо намрази фразата 'end turn ти убивам тоя', но за сметка на това успя да спечели някои игри.
Между другото, Наката е от същия клас като Киро, Симо, Тошо, Росен и мен, тъй че се познаваме от пет години и сме си приятели, ама туй е друг въпрос. Наката е голям геймър по принцип - стратегиите са му в кръвта, също и shooter-ите, ама не толкоз често. Музиката, която слуша, е леееко странна - от класическа музика, през саундтраци на игри, да до японски дет метъл, на практика никой, дори самият Нака, си няма идея какво слуша той. Както и да е, в момента, в който му обясних за Меджик, веднага се насочи към червеното и зеленото и искаше да играе диво агро, макар че аз очаквах да играе контрол.

От всички, които съм виждал да започват току-що, Наката показва като че ли най-много умения и най-бързо схваща играта (с изключението, че винаги иска да играе Giant Growth през Main Phase-a си, но както и да е, поправяме го постоянно за това) Имам чувството, че в съвсем скоро време Наката ще ни маже всичките и няма да можем да го спрем.

By Hex

Няма коментари:

Публикуване на коментар