Ангел Пъстърмаджиев

Also Known as: Ачо, Foil-Textless-Wrath of God x3 OMFG

Да. Стигнахме и до Ангел Пъстърмаджиев. Про-то. Играе Маджик доста отпреди нас с брат си и другата гилдия на Маджик, но тъй като той не е в оная другата гилдия реших да го добавя в нашата - все пак от всичките стари кучета той е единствения с когото играем в "къщни турнири" (Ако не броим Ваньо)
Бивш играч на убийствен дек. Толкова убийствен, че само за ландките можеш да убиеш брат си. Всеки басик ланд - фоил. Всеки creature - uncommon & rare. Като се замисля май единствените комъни са oblivion ringove и unmakes. А, да и basic lands. Ама те не са много ;)
Защо бивш? Еми както си вървяхме с Ванката и развалихме дека с Уоговете - направихме на Ваньо един Червено/Бял. Тук стигаме до кръстопът. Оня дек е малко имбав. Ако продължаваше да живее, ние ако бяхме живи по т'ва време щяхме направо да си умрем.
След тон простотии аз просто намеквам, че това е добро за здравето на всички около Ангел. Без него самия. Нищо, той си направи още един дек с готини неща в него - другите два цвята които не бяха previously в W/B/R burn aggroto на Ачо. А точно Green/Blue control deck, който си покачи имиджа още веднага щом кьорлясалите ни очочки го зърнаха.
Семейното наследство се предава от брат на брат => прекрасните WoGs сега са в ръцете на И-Ванката.
Ангел често го няма - трудно може да си уредиш да играеш с него (ЛОЛ), но когато това стане най-често става по- забавно.
Ачо слуша здрава музика и е фен на Диабло - gamer от където и да го погледнеш. Наскоро също си направи Dota и е доста по-добър от мен. (ТО КОЙ ЛИ НЕ Е?!)
Извинявай че картинката не е фойл, нит пък текстлес, но малко вече съм се нагледал на карти за по 30 долара. :D - тая е по-яка и е на Кев.
by Rator

Няма коментари:

Публикуване на коментар